sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Sykäys mun työhön 15.1.2020 -Tapahtuman suunnittelu & järjestäminen

Projektinani on ollut syksyn ajan Sykäys mun työhön -tapahtuman suunnittelu ja järjestäminen yhteistyönä ammattikoulun ja Salon kaupungin kanssa. Koulussa olen saanut myös apulaiseksi jo kaksi eri tiimiä.


SYKÄYS MUN TYÖHÖN


Sykäys mun työhön on työelämä -tapahtuma, johon osallistuu peruskoulut, lukiot ja ammattikoulu Salon alueelta. Tavoitteena on lisätä nuorten tietoa yrittäjyydestä ja muutenkin työelämästä. Paikalla on puhujia kertomassa omia kokemuksia ja vinkkejä työelämästä. Tapahtumaan odotamme saapuvan yli 1200 nuorta. Tapahtuma järjestetään 15.1.2020, Taitajankatu 6, Salon ammattiopistolla. 

POLKUJEN SUUNNITTELU

Tapahtumassa on 3 polkua, johon nuoret ilmottautuu. Jokaiseen polkuun on suunniteltu ohjelmaa.
Jokaiseen polkuun on mietitty avainsanoja ja niiden kautta suunniteltu sisältöä.

YRITTÄJYYS
-Inspiraatiota ja infoa yrittäjyydestä
-Kokeneiden yrittäjien puheenvuoroja

TYÖELÄMÄ
-Rekrytointimessu
-CV-paja
-Tulevaisuuden työelämä

KANSAINVÄLISYYS
-Opiskelu ja työskentely ulkomailla
-Kielitaito työelämässä


VETONAULAT 

Tapahtumaan on tulossa mielenkiintoisia ja somestakin tunnettujia puhujia kertomaan omista kokemuksista työelämässä ja yrittäjyydestä.
Paikalla on youtubettaja Mmiisas, startup-yrittäjä ja koripalloilija Juho Nenonen ja valokuvaaja ja graafinen suunniitelija Viola Minerva.

REKRYTOINTIMESSUT

Iso osa tapahtumaa on rekrytointimessu, johon tavoitteena on saada n. 40 yritystä jotka tarjoaisivat nuorille kesätöitä.
Mainos, yrityksistä jotka ovat osallistuvat rekrytointimessuun

GRAAFINEN MATERIAALI JA MARKKINOINTI

Tapahtumaa varten on tehty erilaisia mainoksia, julisteita, flyereitä ja muita erilaisia graafisia materiaaleja. Flyereitä levitämme kouluille ja opiskelijoille, julisteita tulee koulujen seinille

Flyer


Mainos aikataulustaEi kommentteja:

Lähetä kommentti