perjantai 22. marraskuuta 2019

Järvenpään K-Citymarket & Helsingin Muji

Kävimme opintomatkalla tutustumassa maailman parhaaseen ruokakauppaan, Järvenpään K-Citymarkettiin ja Helsingissä kävimme Muji -liikkeessä. Reissun tarkoituksena oli tutustua myymälöiden layoutteihin ja tutustua tuotteisiin. 

MUJI


Mujin liike oli iso jossa oli paljon kaikkea: ruokaa, vaatteita, toimistovälineitä, huonekaluja ja tekstiilejä. Liikkeeseen oli sijoiteltu tavarat omiin osastoihin, mutta liikkuminen liikkeessä oli vapaata, eikä selkeitä kulkuväyliä ollut. Siellä oli käytetty paljon puuta rakenteissa ja somistuksissa. Se teki osittain liikkeestä hieman sekavan näköisen omaan silmääni. 
JÄRVENPÄÄN K-CITYMARKET 

Järvenpään K-Citymarket on valittu maailman parhaaksi ruokakaupaksi IGD toimesta Lontoossa palkintogaalassa.

K-citymarketin ruokapuoli oli tunnelmallinen josta löytyi vaikka ja mitä. Ehdoton lempielementti kaupassa oli Neon-värikyltit osastoilla, joita kuvasinkin paljon.

Esillepanot kaupassa oli lähes viimisen päälle, todella siistiä ja sotilaallista. Huomasi että siihen on käytetty aikaa ja vaivaa.

Järvenpään K-citymarket on myös tunnettu sushistaan. Valikoima oli hyvä, itse olisin toivonut lisää kasvisvaihtoehtoja. Maun puolesta oli onnistunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti